Vill du vara en del av vår kundservice?

Ensi expanderar och vi söker nu en ny medarbetare för att utvidga och stärka vår kundservice. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är kundkontakt via telefon, mail, webbshop samt på vårt kontor och vår utställning. Kundkontakten består i olika kundserviceärenden så som ordermottagning, reklamationer, leverans- och produktinformation samt förmedling av samtal och kundbesök till övriga medarbetare på kontoret. Du kommer att ha hand om företagets info-mail samt administrera webbshopen. Tjänsten kommer även att innebära enklare försäljning via telefon på befintliga kunder samt försäljning i vår utställning.

Möten med andra människor är något som du tycker om och du har lätt för att kommunisera. Att erbjuda kunder bra service och ett gott bemötande är självklart för dig. Då vi har internationella kunder och leverantörer skall du ha god kunskap i engelska, både text och tal. Du har tidigare vana vid kundkontakt antingen via telefon eller via direkta möten. God datavana krävs för att hantera vårt sälj- och logistikprogram samt för att hantera mail och webbkommunikationen. Du kommer att arbeta på en mindre arbetsplats vilket innebär att alla hugger in där det behövs. B-körkort är ett krav.

Tjänsten vi söker är en heltidstjänst och anställningsformen tillsvidareanställning. Arbetstider är 08.00-17.00. Helgarbete förekommer, dock i begränsad omfattning.

Ansökan skickas till [email protected]

eller,

Ensi AB

Kärrsgärde 105

439 94 Härryda

 

Sista ansökningsdag är fredagen den 24 mars 2017

Tillträde är omgående